Zara Larsson är en av de svenska modellerna som borde ha fixat till sina tänder enligt tandläkaren när hon var yngre. Enligt Zara själv så är det egentligen upp till var och en om man ska rätta till sina tänder bara för få ett bättre utseende. I grunden tycker hon att det kan vara riktigt charmigt och ha lite sneda tänder.

Gick i skolan

När Zara gick i grundskolan var det allt fler som fick tandställning runt omkring henne, fast de egentligen inte behövde använda sig av tandställning; det var bara för att de skulle se snyggare ut. För alla ville ju ha den perfekta Hollywood-tandraden. När hon var cirka fjorton år så var det dags att gå till tandläkaren. Zara kom ihåg att hon hela tiden hoppades att hon skulle slippa tandställning när hon var på väg att besöka sin tandläkare.

Men det visade sig att hon behövde en tandställning i alla fall. När Zara sedan väl kom hem, började hon fundera på varför hon skulle ha en tandställning. Själv tyckte hon inte att hennes tänder var fula, utan tandläkare antog att Zara vill fixa till sina tänder.

Tackade nej

Efter att ha funderat ett tag beslutade Zara trots allt att tacka nej till att skaffa en tandställning. Fast alla hennes kompisar sa att hon skulle ha en tandställning. För de trodde hon skulle ångra sig sedan när hon blev vuxen.

Men Zara Larsson har inställningen att en tandställning är ett skönhetsingrepp, för hennes del, bara för att få de raka ideal-tänderna. Samtidigt anser hon att har man problem med tänderna eller inte mår bra av att ens tänder är fula, så är det upp till var och en att fixa till sina tänder.

Zara Larsson har aldrig ångrat sig och hon tycker att hennes tänder gör leendet väldigt unikt!