Att skönheten kommer inifrån är alltid sant i bildlig mening. Men i fråga om ansiktet är det faktiskt lika sant i bokstavlig mening. Det spelar ingen roll hur snygg man är, om man inte kan le utan att avslöja en uppsättning krokiga, sneda eller missfärgade tänder inuti sin mun. Bland de som lever på sitt utseende finner man därför aldrig någon med fula tänder. Det beror dock inte på att alla fotomodeller och filmstjärnor är födda med perfekta tänder. Förklaringen heter estetisk tandvård.

Estetisk tandvård omfattar en mängd olika behandlingar. En av de vanligaste är reglering av sneda tänder. Förr i tiden var det nästan bara barn som hade tandställning. Men på senare år har det blivit allt vanligare bland vuxna personer vars föräldrar försummade åtgärden i deras barndom. Så Är du intresserad av tandreglering? Klicka här för mer information. Det är faktiskt aldrig för sent!

För oss vanliga människor känns det ofta litet pinsamt att lägga tid och pengar på sitt utseende. Ändå är vi många som i hemlighet känner oss osäkra och illa tillfreds med hur vi ser ut. Inte minst med våra tänder! Därför kan det vara befriande att få veta att även många av de mest berömda skönheterna har kämpat med samma problem. Och att de inte bara fått ut rikedom och berömmelse utan även en förbättrad självkänsla av estetisk tandvård.

Botox och plastikkirurgi passar inte alla, men ett vackert leende som lyser upp ansiktet är aldrig fel. Det är dessutom oftast betydligt enklare och billigare att fixa till sina tänder än övriga delar av kroppen. En enkel tandblekning kan ge häpnadsväckande resultat. Skalfasader och porslinskronor är större behandlingar, men ändå något som nästan alla människor klarar av – både fysiskt och ekonomiskt.

På den här sidan berättar många modeller om sina egna erfarenheter av estetisk tandvård. Syftet är inte att du ska kopiera dem, utan bli inspirerad av deras exempel. Tänk inte på dina tänder som ett problem, utan som en möjlighet.