Det finns massor av modeller runt om i världen och dessa är mer eller mindre nöjda med sina tänder och sitt leende. En del av modellerna har gjort något åt saken genom att antingen bleka tänderna eller helt enkelt satt in skalfasader på sina tänder, allt för att få sina perfekta vita leende. Andra fotomodeller har gjort det till något speciellt med att ha speciella och unika tänder. Det är bara att inse att de lever på sitt utseende och därför gör de allt för att få ett bättre utseende enligt dem själva.

Lista på toppmodeller

Här är några av de toppmodeller som kommer från Sverige och har hela världen som sin arbetsplats.

  • Elsa Hosk – Blev upptäckt redan som 13-åring. Hade Elsa inte blivit modell, hade hon säkert fortsatt med sin passion i livet, nämligen basket.
  • Kelly Gale – Blev upptäckt på ett café i Göteborg när hon var 13 år. Hon har gjort visningar som modell för bland annat Chanel, Jean Paul Gaultier och Ralph Lauren, samt tillhör änglarna i Viktoria’s Secrets.
  • Tilda Lindstam – Är en modell som anses vara den roligaste modellen enligt Vogue. Detta eftersom Tilda skojar med sig själv på Instagram, då hon har klistrat in sitt ansikte lite varstans. Tilda har på så sätt fått en roll i en Zoolanderfilm.
  • Frida Gustavsson – Var från början en mycket eftertraktad modell som kommer från Hässelby och deltog i de mest kända modehusvisningarna. Numera har Frida lagt sin modellkarriär på hyllan för att ägna sig åt skådespeleri istället.
  • Caroline Winberg – Tillhör veteranerna inom modellyrket och efter att ha arbetat i New York i 12 år, bor hon numera i London där hon pusslar ihop sitt liv som nybliven mamma, sin kärlek och modellandet.

Dessa är bara ett fåtal modeller som kommer från Sverige och gjort sig ett namn inom modellvärlden.