Emelie Walles är en bloggare och influencer som anser att åldern bara är en siffra på papperet och ställer upp i skönhetstävlingar även som gift kvinna. Det var nämligen så att Emelie van Mrs World Sweden under maj månad 2017 i Malmö. Förutom att hon är bloggare har hon familj och ett företag att sköta men även en skönhet kan behöva fixa sina tänder så att det blir snyggare.

Ny skalfasad

Emelie fick för en tid sedan en ny skalfasad på sina tänder. Detta efter att hon sedan en lång tid tillbaka inte tyckt om sina tänder. I och för sig anser Emelie att det är en smaksak om man vill göra en förbättring eller inte på sina tänder. Hon tyckte inte att det var en katastrof, men gillade verkligen inte det hon såg i sin mun. Då hon blev fotograferade visade hon nämligen sällan sitt leende.

Efter att tänkt efter ordentligt, med tanke på att Emelie lider av skräck för tandläkare, tog hon ett beslut. Hennes förvandling börjad ett par år tidigare, då hon hade mod nog att kontakta en estetisk tandklinik i Malmö. Där kände hon sig trygg och började sin behandling med att fixa till sina tänder.

Så nu har Emelie en ny skalfasad av ett tunt skal av ett keramiskt material som har satts på varje tand i hennes mun. Numera har hon ett leende som Emelie alltid har drömt om. Efter att hon fick sin skalfasad, har Emelie skrattat på varje foto som har tagits sedan dess.

Slutord

Skalfasader kanske hjälpte Emelie Walles att blir 2017 års Mrs World Sweden och hon kan fortsätta att fotograferas med ett leende som får vem som helst att smälta. Det är skönt att med så pass enkla ingrepp är det möjligt förändra en människas liv för evigt och ge en bättre känsla och högre livskvalitet.