Isabella Löwengrip är verkligen en influencer med sitt bloggande och som affärskvinna. Hon ser dessutom ut som en modell och är även känd som ”Blondinbella”. Isabella älskar att sköta om sina tänder och har ett mycket vackert leende, men så har det inte alltid varit.

Tandställning

När Isabella var yngre hade hon faktiskt en gomtandställning för att hennes tänder behövde tryckas ut vid sidorna och blir rakare. Tandställningen hade Isabella i över 3,5 år och under dessa år kämpat med att ha metallen i munnen och försöka få bort alla matrester. Hon tycker det verkligen var värt det, för att få raka tänder. Nu hoppas hon att resultatet kommer hålla och att hon slipper att bära tandställning igen.

Blekta tänder

Något som Isabella också har gjort är att bleka tänderna. Det gör hon med jämna mellanrum för att slippa missfärgning av vin och kaffefläckar men framför allt för att få en uppfräschning. Det hänger ihop med den fruktansvärt jobbiga tiden när Isabella hade tandställning. För Isabellas del är hon egentligen inte fåfäng, men när det gäller hennes tänder sköter hon dem väl och ser till att de verkligen är snygga och fläckfria.

Bleka tänderna själv

Visserligen kan du bleka dina tänder själv och det går att köpa olika produkter för ändamålet, så som speciella tandskenor eller effektiva tandkrämer. Det är dessutom inte särskilt svårt att göra det själv och är ganska smidigt och enkelt. Vad gäller Isabella föredrar hon att gå till en professionell tandläkare som bleker hennes tänder. Det har hon gjort sedan fler år tillbaka. Detta för att dels få en uppfräschning i munnen, men också att slippa besväret att göra det själv. Framför allt går det betydligt fortare att gå till den som gör tandblekningar, samtidigt som de vet vad de pysslar med och man riskerar inte att något går fel.