Det är inte bara fotomodeller som vet att tänderna har stor betydelse för en persons utseende, det är också alla stjärnor inom filmen mycket medvetna om. Därför har de tagit steget och fixat till för att få ett snyggare leende. Visserligen väldigt dyrt, men för dessa personer har det ingen betydelse eftersom de har massvis av pengar. I och med att de gör behandlingar på sina tänder kan de verkligen kosta på sig att använda sig av sitt filmstjärneleende. En del av stjärnorna har nöjt sig med att bara bleka sina tänder, medan andra har nya snygga porslinsfasader.

Stjärnor som har fixat sina tänder

  • Tom Cruise – Hans mun har fått en extrem och ordentlig makeover. Från början hade Tom mycket sneda och missfärgade tänder. Numera har Cruise ett perfekt leende som är kritvitt och med raka och snygga tänder.
  • Zac Efron – Hade från början innan han blev en stjärna en stor glugg mellan sina framtänder. Detta är fixat och nu har Zac gluggfritt och raka tänder.
  • Viktoria Beckham – När hon från början var med i Spice Girls hade Viktoria ojämna tänder. Numera är Viktorias leende inte bara rakare, men också betydligt vitare.
  • David Beckham – När David var en okänd fotbollsspelare hade han fula och ojämna tänder. Men efter att David blev känd som fotbollsspelare, men också modell, har han gjort en tandblekning gjort av professionella tandläkare.
  • Nicholas Cage – Har efter att han blev en stjärna gett sina tänder en rejäl behandling och fräschat upp sitt Hollywoodleende.
  • Celine Dion – Hade från börja så kallade ”vampyrtänder” och dessa har Celine numera ersatt med att ha en rak och snygg tandrad, samt att hennes tänder har blivit vitare.
  • Liam Gallager – Det är så att britter är allmänt kända för att ha dåliga tänder. Men efter att Liam började tjäna pengar fixade han till sina tänder från att vara ojämna och med gluggar, till att ha raka och vita tänder.

Med pengar kan man fixa allt!